ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Η επιχείρηση «ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ» ιδρύθηκε το 1992 στα Φηρά της Σαντορίνης, και σήμερα έχει έδρα τον Δήμο Θήρας στην περιοχή Μονόλιθος Μεσσαριάς.

Η επιχείρησή μας σήμερα, στεγάζεται σε ιδιόκτητο και πλήρως οργανωμένο χώρο, συνολικής εκτάσεως 7 στρεμμάτων, όπου υπάρχουν οι κτιριακές εγκαταστάσεις της 1.000 m2, και ο χώρος στάθμευσης χωρητικότητας 80 αυτοκινήτων. Σε όλους τους χώρους μπορούν να εξυπηρετηθούν άνετα και να έχουν άμεση πρόσβαση και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η επιχείρηση είναι καθαρά εμπορική και κάνει διανομές των εμπορευμάτων της κυρίως στην Σαντορίνη αλλά και στη νήσο Ίο, με τα ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα που διαθέτει. Διαθέτει τρία ΙΧ φορτηγά κλειστού τύπου, ένα ΙΧ φορτηγό ανοιχτού τύπου και ένα ΙΧ φορτηγό ψυγείο για μεταφορά ευπαθών προϊόντων ψυγείου, και ένα δίκυκλο για γρήγορη μεταφορά μικρών παραγγελιών στο κέντρο του νησιού.

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κάτωθι εταιρειών «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ-PHILIP MORRIS HELLAS», ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ «CHIPITA», «TASTY», «ΚΡΙ-ΚΡΙ» και MARS-WRIGLEY . στην Σαντορίνη και στην Ίο. Έχουμε συνάψει ειδικές συμφωνίες για εκπροσώπηση των εταιρειών «ΟΠΤΙΜΑ», «ΠΗΓΑΣΟΣ», «ΙΟΝ», «MONDELEZ”, «ΑΛΛΑΤΙΝΗ», «ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ», «ΔΑΜΚΑΛΙΔΗ», «ΓΙΩΤΗΣ ΨΥΓΕΙΟ», «PEPSICO», ΑΤΛΑΝΤΑ.ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά, προσιτά, ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα με άριστες προδιαγραφές, για υψηλή κερδοφορία των πελατών μας.

Οι πελάτες μας δίνουν τις παραγγελίες τους, είτε μέσω των δύο πωλητών που περιοδεύουν στα καταστήματα, είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω φαξ, είτε μέσω e-mail. Οι παραγγελίες εκτελούνται άμεσα και τις περισσότερες φορές αυθημερόν, και πολλές φόρες εντός ολίγων ωρών, λόγω του οργανωμένου μηχανογραφικού συστήματος καθώς επίσης και του συστήματος Logistic που διαθέτουμε σε συνεργασία με την Chipita.

Για την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της και την εύρυθμη λειτουργία της, η επιχείρηση, τα τελευταία 20 χρόνια, απασχολεί προσωπικό μόνιμο δέκα ατόμων, εμποροϋπαλλήλων, πωλητών, οδηγών, συσκευαστών, καθώς επίσης και εξωτερικούς συνεργάτες (λογιστικό γραφείο, κλπ). Το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και πεπειραμένο σύμφωνα με τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της επιχειρήσεως.

Για την επίτευξη του στόχου της εταιρείας που είναι η καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, με τις καλύτερες τιμές, έχουν συμβάλλει η διοίκηση της εταιρείας, το προσωπικό, και οι προμηθευτές για το κοινό όφελος.

30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ