ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΟΡΩΝ ΔΕΛΤΑ – ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

Βασισμένοι στο «Ισχύς εν τη ενώσει» διαπραγματευόμαστε και διεκδικούμε καλύτερες συμφωνίες και όρους για τα μέλη μας. Οι συμφωνίες γίνονται κεντρικά στα γραφεία μας, εξοικονομώντας χρόνο και στα μέλη και την κάθε εταιρεία που κεντρικά πλέον και κλείνει πανελλαδική συμφωνία.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣH

Δίνουμε βαρύτητα στην συνεχή εκπαίδευση των μέλων μας άλλα και όλων των τμημάτων της επιχείρησης τους. Ο Όμιλος διοργανώνει σεμινάρια εκπαίδευσης και κατάρτισης των μελών και των πωλητών τους με θέματα την εξυπηρέτηση, την πώληση, την οικονομική διαχείριση, τις νέες τάσεις της αγοράς, τον εκσυγχρονισμό επιχειρήσεων και άλλα θέματα που επιμορφώνουν το ανθρώπινο δυναμικό μας και ισχυροποιούν τη θέση των συνεργατών μας στην αγορά.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Με κέντρο τα γραφεία του ομίλου, υπάρχει μόνιμη και συνεχή υποστήριξη στα μέλη μας. Όλες οι πληροφορίες, οι εξελίξεις στην αγορά, οι προβληματισμοί κάθε μέλους και οτιδήποτε μπορεί να μας ενδιαφέρει, διαμοιράζεται στο υπόλοιπο δίκτυο άμεσα και αντιμετωπίζεται με απόλυτη εχεμύθεια.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Είμαστε παντού και πάμε παντού. Ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και επισκεπτόμαστε τα μέλη μας. Οι συχνές επαφές και οι συναντήσεις που πραγματοποιούνται, ενισχύουν τις μεταξύ μας σχέσεις, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που έχουμε όλοι για κάθε μέλος αυτής της ομάδας. Αυτό είναι και ένα από τα ιδιαίτερα συστατικά αυτού του εγχειρήματος.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Στα πλαίσια προώθησης των προϊόντων και ενίσχυσης των πωλήσεων , έχουμε δημιουργήσει σημαντικά εργαλεία που παρέχονται εντελώς δωρεάν.

  • Ο πρώτος προιοντικός κατάλογος της αγοράς “Sales Organizer” μοιράζετε δωρεάν μέσω των μελών του Ομίλου στο πελατολόγιο τους.
  • Εκδίδουμε 8 διαφημιστικά φυλλάδια ετησίως, με ειδικές προσφορές και δυναμικές εκπτώσεις, που μοιράζονται δωρεάν σε όλα τα σημεία λιανικής.
  • Σελίδα στο διαδίκτυο όπου τα μέλη μας μπορούν ηλεκτρονικά να λαμβάνουν και να ενημερώνονται για τις ετήσιες συμφωνίες.
  • Ανάπτυξη των Social Media “Facebook, Twitter και Linkedin. Ακολουθούμε τις τάσεις και τηντεχνολογία.
  • Application (Εφαρμογή) για κινητά τηλέφωνα. Άμεση ενημέρωση μελών και σημείων πώλησης για τα νέα του Ομίλου και της αγοράς. Σας καλούμε να κατεβάσετε και εσείς την εφαρμογή στο κινητό σας.

ΔΙΚΤΥΟ

Κάθε χρόνο διοργανώνουμε πανελλήνια συνάντηση μελών του Ομίλου μας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Συζητάμε την πορεία του Ομίλου, θέτουμε τους στόχους της επόμενης χρονιάς, βραβεύουμε τα μέλη που ξεχώρισαν το προηγούμενο έτος.

Για να μάθετε περισσότερα για τον Όμιλο Αγορών ΔΕΛΤΑ κάντε click εδώ.